Drukkerij Acora

Drukwerk is vakwerk

Wij staan u bij vanaf het begin tot aan het einde, na het drukken en nabewerken pakken wij uw drukwerk veilig in en met onze bezorgdienst brengen wij het tot aan uw voordeur. Vraag nu kosteloos een offerte aan op onze homepagina en wij beantwoorden deze binnen twee werkdagen.

DTP en vormgeven

We hebben alle kennis in huis omtrent het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk en uiteindelijke publicatie. We denken met u mee of bieden grafische ondersteuning voor het visualiseren van uw ideeën. Ook helpen wij u graag met het ontwerpen van uw logo, visitekaart, envelop, briefpapier, folder en brochure. Met onze vooruitstrevende aanpak zijn wij een waardevolle ondersteuning in het creatieve proces.

Drukerij

Offset, digitaal en printen

Afhankelijk van het doel, de oplage en de behoefte aan kwaliteit adviseren wij u welke keuze u het beste kunt maken; offsetdrukken, digitaal of printen. Met onze jarenlange ervaring en professionaliteit helpen wij u kiezen voor het beste papier, de juiste bedrukking en de meest geschikte nabewerking.

Nabewerking

Met het printen of offsetdrukken is uw drukwerk nog niet klaar! De nabewerking bepaalt mede wat de uitstraling van uw drukwerk naar buiten toe wordt. Onze drukkerij beschikt over professionele apparatuur waarmee we het drukwerk kunnen vouwen in alle mogelijke formaten. We zijn specialist in het vouwen van de hele kleine formaten, denk hierbij aan bijsluiters van medicijnen. Daarnaast kunnen we geniet gebrocheerd inbinden en maken en lijmen we bloks. 

bijsluiters drukken